- 01 gru 2012, 19:30#35472
Jakiś czas temu rozmawiałem sobie z kolegą i wyciął mi pewien ciekawy numer. Zbudował zaciekawienie po czym je celowo zniszczył, co mnie trochę rozbawiło ale też i rozczarowało. Postanowiłem wykorzystać to na kilku pannach na żywo i przez neta, co okazało się całkiem skuteczne i fajne.
Jeśli panna jest zainteresowana, wysyła trochę oznak zainteresowania lub wysyła ich bardzo dużo, to polecam to zrobić.
Całość wygląda mniej więcej tak:
- Słuchaj... Muszę Ci coś powiedzieć...
- Wiesz... Bo... To jest coś co musisz koniecznie wiedzieć.
- Muszę Ci to powiedzieć
- Mam nadzieję, że potrafisz dochować tajemnicy
- Że można ci zaufać
- Nikomu tego nie powiesz?
- Ale na pewno?
- Pamiętaj, że to ma zostać tylko miedzy nami ok?
- Na pewno zachowasz to dla siebie?
- Dobrze, no to ci to powiem
- Bo wiesz...
- Ja....
- Nie mogę tego trzymać już dłużej w sobie...
- No bo...
- Muszę iść do toalety! - lub cokolwiek innego czego się nie spodziewa. Np. Idę zrobić sobie herbatę/kawę, muszę wyjść z psem/zrobić kupę/cokolwiek
Działa to zarówno na gg jak i podczas rozmowy na żywo. Najważniejsze to robić pauzy pomiędzy zdaniami (linijkami tekstu w podanym przykładzie) zarówno na necie jak i na żywo i czekać na odpowiedź od niej (Na necie, po każdej linijce tekstu wysyłamy pannie wiadomość i czekam aż odpowie).
Najczęściej deklarują, że potrafią zachować tajemnicę, że nikomu nie powiedzą, że zostawią to sobie, a wy na końcu rozwalacie jej ciekawość jakimś głupim tekstem.
Całość można ciągnąć dłużej lub krócej - ważne by nie przesadzić z długością, nie ciągnąć tego w nieskończoność i nie znużyć panny, bo można stracić jej zainteresowanie.
Na żywo w odpowiedzi powinniście dostać od niektórych panien kuksańca
Jeśli panna jest zainteresowana, wysyła trochę oznak zainteresowania lub wysyła ich bardzo dużo, to polecam to zrobić.
Całość wygląda mniej więcej tak:
- Słuchaj... Muszę Ci coś powiedzieć...
- Wiesz... Bo... To jest coś co musisz koniecznie wiedzieć.
- Muszę Ci to powiedzieć
- Mam nadzieję, że potrafisz dochować tajemnicy
- Że można ci zaufać
- Nikomu tego nie powiesz?
- Ale na pewno?
- Pamiętaj, że to ma zostać tylko miedzy nami ok?
- Na pewno zachowasz to dla siebie?
- Dobrze, no to ci to powiem
- Bo wiesz...
- Ja....
- Nie mogę tego trzymać już dłużej w sobie...
- No bo...
- Muszę iść do toalety! - lub cokolwiek innego czego się nie spodziewa. Np. Idę zrobić sobie herbatę/kawę, muszę wyjść z psem/zrobić kupę/cokolwiek
Działa to zarówno na gg jak i podczas rozmowy na żywo. Najważniejsze to robić pauzy pomiędzy zdaniami (linijkami tekstu w podanym przykładzie) zarówno na necie jak i na żywo i czekać na odpowiedź od niej (Na necie, po każdej linijce tekstu wysyłamy pannie wiadomość i czekam aż odpowie).
Najczęściej deklarują, że potrafią zachować tajemnicę, że nikomu nie powiedzą, że zostawią to sobie, a wy na końcu rozwalacie jej ciekawość jakimś głupim tekstem.
Całość można ciągnąć dłużej lub krócej - ważne by nie przesadzić z długością, nie ciągnąć tego w nieskończoność i nie znużyć panny, bo można stracić jej zainteresowanie.
Na żywo w odpowiedzi powinniście dostać od niektórych panien kuksańca