- 07 lut 2017, 21:41#49240
Hej 
Pod koniec 2016 roku byłem na szkoleniu indywidualnym u Merlina i muszę przyznać, że była to najlepsza decyzja w moim życiu . Dzięki jego doświadczeniu i wiedzy jaką mi przekazał poznałem ostatnio fajną blondynkę w klubie. Ogólnie fajnie mi się z nią rozmawiało ( rozmowa była przez pierwsze 15 minut, później było więcej pocałunków niż rozmowy
ale od razu zauważyłem u niej typowe oznaki, że szuka kochanka. Na naszym drugim spotkaniu sama zaczynała tematy o seksie ( ale twierdziła, że nie należy do tych ,,łatwych'' dziewczyn
. Trzecie spotkanie było już u mnie w mieszkaniu. W zasadzie nie miała żadnych oporów ( rzuciła tylko jeden shit-test w stylu ,, ja taka nie jestem''. Zaliczyłem go na 5-tkę) , później poleciały ciuchy xD. Do tej pory nie zdarzały mi się takie sytuacje, ale zmiana toku myślenia sprawia, że coraz lepiej radzę sobie w tym temacie i jestem z tego powodu bardzo zadowolony. Dzięki Merlin 

Pod koniec 2016 roku byłem na szkoleniu indywidualnym u Merlina i muszę przyznać, że była to najlepsza decyzja w moim życiu . Dzięki jego doświadczeniu i wiedzy jaką mi przekazał poznałem ostatnio fajną blondynkę w klubie. Ogólnie fajnie mi się z nią rozmawiało ( rozmowa była przez pierwsze 15 minut, później było więcej pocałunków niż rozmowy