Forum-Uwodzenie.pl

Największe forum o uwodzeniu kobiet, podrywaniu i relacjach!

...czyli co zrobić by zapewnić sobie Pierwszą Randkę i jak się do niej przygotować?

Moderatorzy: Moderator, Global Moderator

Witam,
Jak podchodzicie do chorob wenerycznych?
Moze jestesm zbyt szrostki, ale zalezy mi na moim bezpieczenstwu, i jesli to przygodny seks lub nie znam dobrze kobiety (nie pokaze mi swoich aktualnych badan), to tylko seks w zabezpieczeniu, plus nie schodze w dol.

Jak lepiej moglbym podejsc do tematu? Nic innego mi do glowy juz nie przychodzi, ewentualnie zrezgynowac z seksu z kilkoma partnerkami/przygodnym, ale to nie rozwiazanie tak naprawde 😐
Hej! :)

No, to chyba oczywiste, że Wacław jest tylko jeden. ;) Tak, generalnie prezerwatywy. Dla mnie największym zagrożeniem jest jednak ciąża z kobietą, z którą nie do końca bym chciał się związać. ;) Wiesz, dochodzi jeszcze kwestia, że niezła siara sprzedać komuś syfa. ;)
Jest to trochę smuteczek, bo lubię robić kobiecie dobrze przy użyciu swojej paszczy, dlatego dobrze trochę poznać kobietę pod tym kątem, chociaż nigdy gwarancji nie ma. Ja osobiście też odrzucam kobiety, które są takimi typowymi pijanymi imprezówami, chociaż i porządna kobieta może mieć np. kochanka, który chodzi do burdeli. :/

Ryzyko zawsze jest, ale na początku proponuję jednak w gumce. ;)

Pozdrawiam!
Maciek
    Daygame / nightgame Łódź

Cześć, szukam kogoś do wspólnych wyjść dayg[…]

Część, na początku chciałbym wszystkich przywitać.[…]

Myślę, że tutaj pomoże Ci mój film: https:/[…]

Olsztyn - towarzysz :)

Siemka :) Mam 27 lat. Od około pół roku us[…]